Al meer dan 20 jaar toonaangevend 071-524 0000 03-544 3000

Blu-Ray persen

Met een Blu-Ray disc kan u tot 50GB aan data opslaan. Dit komt omdat de kortere golflengte van de blauwe laser een hogere dichtheid haalt. Ook ondersteunen blu-ray discs High Definition Video en Audio. Dit zorgt voor haarscherpe afspeelkwaliteit wanneer ze worden afgespeeld op de nieuwe generatie HD Televisies. Voor het uitbrengen van titels op Blu-ray discs moeten licenties worden afgedragen. Deze licenties worden aangeschaft bij het AACS die directe communicatie heeft met de rechthebbende bedrijven.DTA Systems begeleidt u bij het gehele proces van Blu-Ray persen, branden en bedrukken. Naast het adviseren van de aanvraag van de benodigde licentie en opmaak van de bestanden, verzorgen wij ook de feitelijke realisatie. Dit kan door middel van de brand als ook de productietechniek.

Blu-Ray Single Layer

Single Layer Blu-Ray heeft een opslaggrootte van 25GB en kan beeld afspelen op HD kwaliteit (1080p). Uitstekend voor het verspreiden van de door u gekozen bestanden. Full colour opdrukken van hoge kwaliteit zorgen voor een professionele uitstraling.

Blu-Ray Dual Layer

Dual Layer Blu-Ray is met een opslaggrootte van 50GB de grootste optische medium van dit moment. Dual-Layer kan beeld afspelen op HD kwaliteit (1080p). Deze ruimte is nodig omdat high-definition-video en audio veel data bevat. Met de mogelijkheid tot inkjet of thermische full colour opdruk en zelfs persen zorgen deze discs voor de juiste uitstraling van uw bedrijf.