Al meer dan 20 jaar toonaangevend 071-524 0000 03-544 3000

Over ons

DTA Systems logoDTA Systems is een pionier op het gebied van DVD/CD duplicatie, replicatie en archivering. Sinds de start van de activiteiten in 1993 heeft DTA Systems een veelheid van klein- en grootschalige duplicatie- en archiveringsprojecten verzorgd met een grote verscheidenheid.

Hiermee heeft DTA een uitstekende naam opgebouwd als leverancier van een breed scala van oplossingen op het gebied van DVD/CD archivering en DVD/CD productie voor de muziek- en filmindustrie, marketingdoeleinden, software- en datadistributie.

Wij verzorgen het totale opleveringstraject vanaf de door de klant aangeleverde bronbestanden tot en met het gewenste eindproduct. DTA levert het volledige gamma van DVD/CD media en staat garant voor de allerhoogste kwaliteit, snelle levertijden en de meest aantrekkelijke prijzen in de markt. Om aan onze hoge kwaliteitsstandaarden te kunnen voldoen wordt het aangeleverde materiaal uitgebreid gecontroleerd en geanalyseerd om eventuele fouten tijdig op te sporen voordat met de aanmaak van de (Glass) Master wordt begonnen. DTA kan naast het persen ook behulpzaam zijn bij het ontwerp, de aanmaak van de content en diverse verpakkingsoplossingen.