Al meer dan 20 jaar toonaangevend 071-524 0000 03-544 3000

Nieuwsberichten op dvdreplicatie!

Regelmatig kunt u hier de nieuwste ins en outs, facts en algemene nieuwsberichten terugvinden over het persen, kopiëren en bedrukken van CD's, DVD's en Blu-ray discs. Dus kom regelmatig terug voor de nieuwste updates!

DVDReplicatie op Facebook en Twitter!

Vanaf nu kunt u dvdreplicatie ook vinden op facebook en twitter onder de naam DTA Systems. DVDreplicatie is onderdeel van DTA Systems, en door ons te volgen blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Ook zullen er in de binnenkort speciale acties en kortingen worden gegeven, exclusief voor facebook en twitter!

 

Met Blu-ray in 3D!

3D is de nieuwste trend in de televisie en filmwereld. En met de Blu-ray disc standaard wordt het mogelijk dit thuis te beleven. Als u beschikt over een moderne blu-ray speler en een 3D Ready tv kunt u thuis genieten van dit spektakel. Ook komen er steeds meer camcorders en fotocamera's op de markt waarmee u zelf uw eigen 3D video's kunt opnemen. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om bij ons uw 3D films te verwerken tot Blu-ray master. Ook kunnen wij deze of een al bestaande master zonder problemen repliceren.

 

DVD Branden, +R of -R?

Waarom zijn er twee soorten brandbare DVD's? Dat is een veelgestelde vraag bij ons. Dit is gekomen omdat twee bedrijven afzonderlijk aan de standaard hebben gewerkt en beide hun eigen standaard op de markt hebben gezet. In de praktijk verschillen de twee standaarden gelukkig niet veel. Beide kunnen prima afgespeeld worden op bijna alle soorten spelers. Wij maken altijd gebruik van hoge kwaliteit DVD-R discs zodat wij u altijd de garantie kunnen geven dat uw discs goed zullen afspelen.

 

Uw CD Persen of kopiëren?

Als u uw eigen CD of DVD productie wilt uitgeven kunnen wij deze probleemloos in kleine hoeveelheden voor u kopiëren. Maar tegenwoordig kunnen wij ook in kleine hoeveelheden (vanaf 300 stuks) persingen aanbieden. CD's of DVD's persen heeft een aantal voordelen ten opzichte van kopiëren. Zo ziet een geperste schijf er net iets professioneler uit en zijn winkels meet geneigd om geperste CD's of DVD's bij u af te nemen. Het kan dus interessant zijn om voor een iets grotere oplage te kiezen waardoor we uw productie kunnen persen. Informeer naar de mogelijkheden.