Al meer dan 20 jaar toonaangevend 071-524 0000 03-544 3000

DVD persen

Ons leveringsprogramma van DVD producties omvat alle gangbare DVD formaten. Naast de standaard DVD-5 (4,7 Gb) en Double Layer DVD-9 (8,5 Gb), kunnen wij ook de DVD-10 en de mini DVD persen. Bij de DVD Persingen wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste productietechnieken met apparatuur van marktleiders als Singulus en Netstal. Hiermee wordt hoogwaardige kwaliteit en efficiënte productie gewaarborgd waardoor ook de productiekosten laag gehouden worden. Voor de DVD bedrukking kan worden gekozen tussen offset, zeefdruk of thermal transfer opdruk, waarmee haarscherpe en realistische afdrukken worden verkregen.

De volgende standaard DVD formaten worden o.a. in onze DVD perserij gefabriceerd:

DVD5

DVD5

De standaard 120 mm DVD-5 is verreweg het meest toegepaste DVD formaat. Met zijn 4.7GB opslag en voorzien van een professionele full color opdruk is deze DVD de ideale oplossing voor software- en datadistributie, bedrijfspresentaties en diverse audiovisuele toepassingen.

DVD9

DVD9

De double layer DVD9 is met zijn opslagcapaciteit van 8.5GB bij uitstek geschikt voor de verspreiding van grotere software pakketten, catalogi en productpresentaties maar uiteraard ook voor multimediale en audio-visuele DVD producties. De data wordt in 2 verschillende lagen aangebracht en aan de keerzijde is de mogelijkheid voor een DVD label waarmee uw DVD productie de juiste uitstraling kan meekrijgen. Vanwege de 2 schrijflagen zijn er ook 2 Glass masters nodig.


mini DVD5

Mini DVD5

De mini DVD is door het compacte 80 mm formaat, handig toe te voegen aan mailings, brochures en product- en bedrijfspresentaties. Voorzien van een DVD Label met hoogwaardige fotokwaliteit afdruk, draagt deze DVD bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. De opslagcapaciteit van een mini DVD5 is 1.4GB.

mini DVD9

Mini DVD9

De double layer DVD9 mini DVD is door de dubbele opslagcapaciteit, ondanks zijn compacte 80 mm formaat, een volwaardig alternatief voor allerhande toepassingen. Met een opslagcapaciteit van 2.92GB benaderd de mini DVD9 de opslagcapaciteit van de klassieke 120 mm DVD5 terwijl de voordelen van het handzame 80 mm formaat blijven gelden. Voor het persen van de double layer mini DVD9 disk zijn 2 Glass masters nodig.DVD10

DVD10

De DVD10 disk bevat informatie aan weerszijden van de disk en moet dus fysiek worden omgedraaid om alle informatie te lezen. De totale capaciteit van de DVD10 is 9.4GB. Vanwege de twee zijden, leent de DVD10 zich goed voor het leveren van 2 soorten informatie op één disk. Op één zijde kunt u bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie plaatsen en op de andere kant bijvoorbeeld software of een catalogus. Voor het persen van een DVD10 disk zijn 2 Glass masters nodig.