Al meer dan 20 jaar toonaangevend 071-524 0000 03-544 3000

CD persen

Als u uw CD productie wilt laten persen bent u bij ons aan het juiste adres. CD persen is onze specialiteit. Onze CD Perserij kan uw CD persen in alle gangbare CD formaten. Audio CD, data CD en ook video CD zijn geen probleem bij een CD persing. Naast de standaard CD (120 mm), de mini CD (80 mm) en Business Card CD media kunnen wij uw CD persen in elke door u gewenste vorm. Deze zgn. custom shaped CDs zijn ideaal voor promotiedoeleinden.

Bij de CD Persing wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste productietechnieken met apparatuur van marktleiders als Singulus en Netstal. Hiermee wordt hoogwaardige kwaliteit en efficiënte productie gewaarborgd waardoor ook de productiekosten laag gehouden kunnen worden. Voor kleine oplages is het ook mogelijk uw CD door ons te laten dupliceren. Voor de CD bedrukking kan worden gekozen tussen offset, zeefdruk, inkjet of thermal transfer fotodruk, waarmee haarscherpe en realistische afdrukken worden verkregen. De volgende standaard CD formaten worden o.a. in onze CD perserij gefabriceerd:

 

 

CD Persen

CD Rom / Audio CD (120mm)

Dit klassieke CD formaat is bij uitstek geschikt voor de in- en externe verspreiding van (bedrijfs)informatie, productpresentaties, promotiemateriaal, bedrijfspresentaties en nog veel meer. Uiteraard worden ook Audio CD’s bij voorkeur in dit formaat uitgebracht. Ook de minder gangbare CD Extra en VCD worden in dit formaat geperst.Mini CD Persen

Mini CD (80 mm)

De compacte 80 mm CD is door zijn formaat en gewicht, ideaal om samen met uw promotiemateriaal te versturen in een mailing. CD productie in het 80 mm formaat, behoort tot ons standaard leveringsprogramma en kan daarom in een redelijk korte productietijd worden gerealiseerd. Net als de normale 180 mm CD kan de mini CD via Offset druk bedrukt worden met haarscherpe afbeeldingen. De mini CD heeft een opslagcapaciteit tot 195 MB en kan alleen worden gebruikt in horizontaal geplaatste CD spelers met een invoerlade.

Businesscard CD Persen

Business card CD

De Business Card CD oftewel visitekaart CD is ideaal om persoonsgegevens, bedrijfsinformatie en/of productpresentaties op een handzame en compacte wijze te verspreiden onder uw relaties. Met een opslagcapaciteit tot 50MB kan een uitgebreide presentatie van uw bedrijf worden gegeven met eventueel een link naar uw website. De bovenkant kan ook nog bedrukt kan met bijvoorbeeld persoonsgegevens, logo's en achtergronden.